• e premte, 19 korrik 2024

Sejdini: Një federatë moderne dhe progresive, ky është qëllimi i të gjithë neve

Sejdini: Një federatë moderne dhe progresive, ky është qëllimi i të gjithë neve

Shkup, 20 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Federatës së futbollit të Maqedonisë, Muamed Sejdini, në Kuvendin e rregullt të Federatës së Futbollit të Maqedonisë, theksoi se shumë gjëra në Federatën tonë të Futbollit funksionojnë mjaft mirë, por ka edhe gjëra që mund t'i përmirësojmë. Njeriu i parë i FFM-së vuri në dukje se vetëm rezultati mund t'i sjellë tifozët në stadium, duke theksuar rolin e preferuar të përfaqësueses A në Ligën e Kombeve. Ai theksoi bashkëpunimin e jashtëzakonshëm me UEFA-n dhe FIFA-n dhe ndihmën që marrim nga programet e tyre për zhvillimin e infrastrukturës së futbollit dhe sportit.

"Ky nuk është një fillim i ri për ne si kryesi e Federatës së Futbollit të Maqedonisë, por ndoshta është një nga periudhat më komplekse të punës në federatë. Të ndihmojmë edhe një herë të tjerët që ta shohin Federatën e Futbollit të Maqedonisë ashtu siç e shohim ne. Moderne dhe progresive.  E konsideroj veten një person të përkushtuar dhe qëndrimi ndaj të gjitha detyrimeve në vitin e kaluar jep një vlerësim dhe pamje të punës sime, por edhe të gjithë federatës", tha mes tjerash Sejdini. 

Njeriu i parë i FFM-së theksoi se vetëm rezultati mund t'i sjellë tifozët në stadium, duke e cekur rolin favorizues të reprezentacionit në Ligën e Kombeve.

E potencoi bashkëpunimin e jashtëzakonshëm me UEFA-n dhe FIFA-n dhe ndihmën që e marrim nga programet e tyre për zhvillim të futbollit dhe infrastrukturën sportive. ab/

 

QËNDRONI TË LIDHUR