• e diel, 09 qershor 2024

Në Tabanovc është arrestuar një person nga Shkupi, i cili kërkohej me fletarrest ndërkombëtar

Në Tabanovc është arrestuar një person nga Shkupi, i cili kërkohej me fletarrest ndërkombëtar

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Në vendkalimin kufitar Tabanovc dje nëpunës policor arrestuan një person nga Shkupi i cili kërkohej me fletarrest ndërkombëtar.

"Me datë 28.05.2024 në ora 15:45 në Vendkalimin kufitar Tabanoc, nëpunësit  policorë kanë privuar nga liria personin  D.L (34) nga Shkupi. Gjatë kontrollit në të dhënat operative u konstatua se ai ishte në kërkim nga Sektori  për Bashkëpunim Ndërkombëtar Policor – Interpol për vuajtje të dënimit me burg për vepër penale të kryer nga neni 247 i Kodit Penal", thekson MPB në kumtesën e sotme.

Ai është dorëzuar në SPB  Kumanovë dhe më pas është dërguar në Institucionin ndëshkues-korrektues Burgu  Shkup  për vuajtje të dënimit. ls/

Foto: Arkivi i MIA-s 

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR