• e hënë, 17 qershor 2024

Në Shkup dje janë sanksionuar 125 shoferë për kundërvajtje në komunikacion

Në Shkup dje janë sanksionuar 125 shoferë për kundërvajtje në komunikacion

Shkup, 16 maj 2024 (MIA) - Sektori i Punëve të Brendshme Shkup gjatë ditës së djeshme gjatë kontrollit në kryeqytet ka shqiptuar 125 sanksione.

Siç bëri të ditur MPB, 16 prej të cilave për ngasjen e automjetit pa patentë shoferë, shtatë sanksione për kalim në semafor të mbyllur (ngjyrë e kuqe), katër masa për shfrytëzimin e telefonit celular gjatë ngasjes së automjetit, tri gjoba për mosshfrytëzimin e rripit të sigurisë…

MPB njoftoi se kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim dhe ju bëjnë thirrje të gjithë pjesëmarrësve në trafik t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve të trafikut me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë. fc/

Fotografia: Arkivi i MIA-s

QËNDRONI TË LIDHUR