• e hënë, 20 maj 2024

Në Ohër dhe Debërcë procesi zgjedhor po zhvillohet pa pengesa, deri ora 17 dalja ka qenë 43,96, respektivisht 45 për qind

Në Ohër dhe Debërcë procesi zgjedhor po zhvillohet pa pengesa, deri ora 17 dalja ka qenë 43,96, respektivisht 45 për qind

Ohër, 24 prill 2024 (MIA) - Votimi dhe tërë procesi zgjedhor në komunat Ohër dhe Debërcë po zhvillohen pa probleme, ndërsa nuk ka informata për parregullsi.

Sipas KKZ-së, në të gjitha vendvotimet, ku votohet në Ohër deri ora 17, të drejtën e votës e kanë realizuar 43,96 për qind.

Në Debërcë në 23 vendvotimet deri ora 17 kanë votuar 45 për qind të qytetarëve. bsh/

Foto: MIA

QËNDRONI TË LIDHUR