• e enjte, 25 korrik 2024

MIA Paralajmërime MKD

MIA Paralajmërime MKD

11 qershor 2024

Berlin - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova do të marrë pjesë në Konferencën për rinovimin e Ukrainës në Berlin.

Shkup - Edicioni i shtatë i Forumit Energjetik të Maqedonisë 2024 (MEF24). (h."Hillton"/9:00,deklaratë për mediat/9:25,arritja e mediave/8:30)

Shkup - Konferencë për mediat "Rojtari i mençurisë" Back2Back frymëzim për zhvillimin e karrierës organizuar nga Halkbank SHA Shkup. (QKM/10:00, deklarata për mediat/12:30).

Shkup - Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) do të ndajë çmime gazetareske në temën "Kreativiteti dhe etika gazetareske". (Qendra kulturore arsimore "Laboratorium"/12:00).

Shkup - Promovimi i publikimit me analiza me temën "Polarizimi etnik në media dhe komunikimi publik gjatë proceseve zgjedhore", të organizuar nga Instituti për media dhe analitikë IMA. (Europe House, ish Qendra Informative e BE-së/12:00).

Shkup - Panel diskutimi "As 'e juaj', as 'e jona' - Reformë për përkrahjen e mjekëve ekspertë" në kuadër të iniciativës më të gjerë të Forcës Qytetare "Paramendo" për ndryshime sistemike në shëndetësi, organizuar nga Qendra Ballkanike për Politika konstruktive "Zgjidhje". (Europe House/17:00).

Shkup - Promovimi i publikimit "Module për edukimin paqësor në arsimin e mesëm" në organizim të Ambasadës së parë të fëmijëve në botë Megjashi. (h. "Kontinental"/10:30).

______________________________________________________________________

****MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore****

QËNDRONI TË LIDHUR