• e shtunë, 13 korrik 2024

Kreu qeveritar shtetëror në një drekë tradicionale të Krishtlindjeve te kreu i KOM-OA, z.z. Stefan

Kreu qeveritar shtetëror në një drekë tradicionale të Krishtlindjeve te kreu i KOM-OA, z.z. Stefan

Shkup, 9 janar 2024 (MIA) - Kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe presidenti Stevo Pendarovski sot morën pjesë në drektën tradicioneve të Krishlindjeve që e oganizon kreu i Kishës Ortodokse Maqedonase - Kryepeshkopata e Ohrit, Kryepeshkopi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefani.  

 

Siç bënë të ditur nga  pres shërbimi qeveritar, në drekën tradicionale të Krishtlindjeve përfaqësuesit e kreut qeveritar dhe shtetëror ndanë mesazhe me kryepeshkopin e Ohrit dhe të Maqedonisë, z.z Stefan dhe anëtarët të Sinodit të Shenjtë të KOM-OA për bashkim dhe unitet në emër të prosperitetit dhe një të ardhmeje më të ndritur.

 Foto: Qeveria

 

QËNDRONI TË LIDHUR