• e premte, 17 maj 2024

KE: Hanedbollistet kundër Suedisë, Hungarisë dhe Turqisë

KE: Hanedbollistet kundër Suedisë, Hungarisë dhe Turqisë

Debrecin, 18 prill 2024 (MIA) - Reprezentacioni i femrave në hendboll i Maqedonisë së Veriut para pak kohësh i mësoi kundërshtaret në kampionatin evropian 2024 që do të mbahet në Austri, Hungari dhe Zvicër prej 28 nëntorit deri më 15 dhjetor të këtij viti.

Hendbollistet u gjetën në grupin A me nikoqirin, Hungarinë, Suedinë dhe Turqinë.

Nikoqire e grupit tonë është Debrecin.

Për reprezentacionin e femrave në hjendboll kjo do të jetë pjesëmarrja e shtatë në kampionatet evropiane. ab/

Foto: Arkivi

QËNDRONI TË LIDHUR