• e premte, 17 maj 2024

Arrestohet i arratisuri nga burgu i Gostivarit

Arrestohet i arratisuri nga burgu i Gostivarit

Shkup, 21 prill 2024 (MIA) - Në Gostivar dhe në ora 16:40 minuta në rr. “Branko Gjinovski”, nëpunës policorë të NJPB Gostivar e kanë privuar nga liria T.N. (30) nga Struga, i cili është kërkuar me urdhërarrest në bazë të urdhëresës gjyqësore për arratisje nga burgu.

Siç njofton MPB-ja, personi është dërguar në Institucionin Ndëshkues-Korrektues Burgu Prilep për vazhdimin e vuajtjes së dënimit me burg prej një viti e gjashtë muajve. mb/

QËNDRONI TË LIDHUR