• e enjte, 25 korrik 2024
Fon der Lajen: Rruga e Maqedonisë së Veriut drejt BE-së të vazhdojë me zbatimin e reformave dhe respektimin e Marrëveshjes së Prespës

Fon der Lajen: Rruga e Maqedonisë së Veriut drejt BE-së të vazhdojë me zbatimin e reformave dhe respektimin e Marrëveshjes së Prespës

Shkup, 12 maj 2024 (MIA) - Kryetarja e Komisionit Evropian, Ursula fon der Lajen pasdite përmes rrje...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR