• e shtunë, 15 qershor 2024
Mickoski: Më vjen keq që qytetarët po ballafaqohen me probleme në shëndetësi për të cilat menduam se ishin pjesë e shekullit të kaluar

Mickoski: Më vjen keq që qytetarët po ballafaqohen me probleme në shëndetësi për të cilat menduam se ishin pjesë e shekullit të kaluar

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së dhe mandatar për formimin e qeverisë së re,...

Mbledhja e gjashtë e Kuvendit të përgjithshëm të BNJVL-së - Qeveria e re përmes komunave do t'i zgjidhë problemet ekzistenciale të qytetar[ve

Mbledhja e gjashtë e Kuvendit të përgjithshëm të BNJVL-së - Qeveria e re përmes komunave do t'i zgjidhë problemet ekzistenciale të qytetar[ve

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Bashkësia e njësive të vetëqeverisj...

Mickoski: Marrëveshjet ndërkombëtare duhet të respektohen dhe këtu nuk kemi kurfarë dileme, por ajo është rrugë dykahëshe

Mickoski: Marrëveshjet ndërkombëtare duhet të respektohen dhe këtu nuk kemi kurfarë dileme, por ajo është rrugë dykahëshe

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Marrëveshjet ndërkombëtare duhet të respektohen dhe këtu nuk kem...

Të martën në Kuvend do të dorëzohet përbërja e qeverisë së re

Të martën në Kuvend do të dorëzohet përbërja e qeverisë së re

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Të martën, më 18 qershor, në Kuvend do të dorëzohet lista zyrtare e a...

Stavreski është ekspert i nivelit të lartë, emërimi i tij për guvernator të BP-së as nuk ka qenë në rend të ditës, as nuk u diskutua, deklaroi Mickoski

Stavreski është ekspert i nivelit të lartë, emërimi i tij për guvernator të BP-së as nuk ka qenë në rend të ditës, as nuk u diskutua, deklaroi Mickosk...

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Mandatari Hristijan Mickoski sot de...

Mickoski paralajmëroi park të ri me erë mes Karbincit, Shtipit dhe Radovishit për prodhimin e energjisë elektrike

Mickoski paralajmëroi park të ri me erë mes Karbincit, Shtipit dhe Radovishit për prodhimin e energjisë elektrike

Shkup, 11 qershor 2024 (MIA) - Mandatari Hristiajan Mickoski sot, në kuadër të Forumit të 7-të...

Mickoski: Mund të jemi të vegjël, por jemi shumë të rëndësishëm në këtë pjesë të botës jo vetëm në aspektin e energjisë dhe transaksioneve ndërkufitare

Mickoski: Mund të jemi të vegjël, por jemi shumë të rëndësishëm në këtë pjesë të botës jo vetëm në aspektin e energjisë dhe transaksioneve ndërkufitar...

Shkup, 11 qershor 2024 (MIA) - Mundet jemi të vegjël, por jemi shumë të rëndësishëm në këtë pjesë të...

Ageler: Siguria energjetike dhe energjia e gjelbër janë prioritete që duhet t’i tejkalojnë politikat partiake

Ageler: Siguria energjetike dhe energjia e gjelbër janë prioritete që duhet t’i tejkalojnë politikat partiake

Shkup, 11 qershor 2024 (MIA) - Siguria energjetike dhe energjia e gjelbër janë dy prioritetet që do...

Propozim ligji për riorganizimin e administratës shtetërore tërhiqet shkurt, nga VMRO-DPMNE thonë për shkak të një gabimi teknik

Propozim ligji për riorganizimin e administratës shtetërore tërhiqet shkurt, nga VMRO-DPMNE thonë për shkak të një gabimi teknik

Shkup, 7 qershor 2024 (MIA) - Propozim - ligji për riorganizimin e organeve të administratës shtetër...

Mickoski e mori mandatin për formim të qeverisë, rrjedhë afati prej 20 ditëve

Mickoski e mori mandatin për formim të qeverisë, rrjedhë afati prej 20 ditëve

Shkup, 7 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski dje e mori mandatin p...

Në njëqind ditët e para të qeverisë së re Mickoski paralajmëroi projekt në energjetikë, dy investime dhe zgjerim të dy të tjerave

Në njëqind ditët e para të qeverisë së re Mickoski paralajmëroi projekt në energjetikë, dy investime dhe zgjerim të dy të tjerave

Shkup, 6 qershor 2024 (MIA) - Mandatari Hristian Mickoski duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve...

Mickoski: Si udhëheqës i qeverisë jam i detyruar t'i respektoj Kushtetutën dhe ligjet, por pres edhe ndërtim të marrëdhënieve të mira fqinjësore të cilat i ngjajnë shekullit 21

Mickoski: Si udhëheqës i qeverisë jam i detyruar t'i respektoj Kushtetutën dhe ligjet, por pres edhe ndërtim të marrëdhënieve të mira fqinjësore të ci...

Shkup, 6 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së dhe mandatari pë...

Mickoski: Së shpejti do të formohet qeveria e re reformuese, fillojnë konsultimet brendapartiake për emrat e ministrave

Mickoski: Së shpejti do të formohet qeveria e re reformuese, fillojnë konsultimet brendapartiake për emrat e ministrave

Shkup, 6 qershor 2024 (MIA) - Nga sot do të formohet qeveria e re reformuese, e cila do të ketë qëll...

Mickoski: Së shpejti do të formohet qeveria e re reformuese, fillojnë konsultimet brendapartiake për emrat e ministrave

Mickoski: Së shpejti do të formohet qeveria e re reformuese, fillojnë konsultimet brendapartiake për emrat e ministrave

Shkup, 6 qershor 2024 (MIA) - Nga sot do të formohet qeveria e re reformuese, e cila do të ketë qëll...

Mickoski mandatar për përbërjen e Qeverisë

Mickoski mandatar për përbërjen e Qeverisë

Shkup, 6 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot ia ka ndarë mandatin për f...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR