• e martë, 21 maj 2024
Kovaçevski: Fabrika për automjetet elektrike nuk ka marrë asgjë si ndihmë shtetërore dhe nuk do të marrin derisa nuk fillojnë me aktivitetet

Kovaçevski: Fabrika për automjetet elektrike nuk ka marrë asgjë si ndihmë shtetërore dhe nuk do të marrin derisa nuk fillojnë me aktivitetet

Shkup, 6 prill 2023 (MIA) - Fabrika për automjete elektrike në zonën në Tetovë në pajtim me marrëves...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR