• e mërkurë, 24 korrik 2024
Bendevska: Negociatat mes ZNAM dhe VMRO-DPMNE janë në fazën përfundimtare

Bendevska: Negociatat mes ZNAM dhe VMRO-DPMNE janë në fazën përfundimtare

 Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Negociatat e ZNAM me VMRO-DPMNE, si parti e cila fitoi më së shumti...

Bendevska: Përkatësia kombëtare,  veçoritë personale dhe statusi shoqëror janë arsyet më të shpeshta për diskriminim në vitin 2022

Bendevska: Përkatësia kombëtare, veçoritë personale dhe statusi shoqëror janë arsyet më të shpeshta për diskriminim në vitin 2022

Shkup, 28 shkurt 2023 (MIA) - Në 20 vitet e fundit, Komisioni për Parandalim dhe Mbrojtje nga Diskri...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR