• e shtunë, 15 qershor 2024
Dimitrievski: Maqedonia meriton një president nga qytetarët, të cilët i japin legjitimitet atij që do t'i përfaqësojë dhe mbrojë

Dimitrievski: Maqedonia meriton një president nga qytetarët, të cilët i japin legjitimitet atij që do t'i përfaqësojë dhe mbrojë

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) -  Guxova, hyra në këtë betejë për president të ardhshëm të vendit s...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR