• e hënë, 15 korrik 2024
Siljanovska-Davkova: Është koha për unitet - do ta justifikoj besimin dhe do t'i frymëzojë gratë

Siljanovska-Davkova: Është koha për unitet - do ta justifikoj besimin dhe do t'i frymëzojë gratë

Shkup, 12 maj 2024 (MIA) - Deklaroj se postin e presidentes së Maqedoni...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR