• e shtunë, 22 qershor 2024
Ministri Toshkovski për vizitë të DPB Kërçovë dhe departamenteve të policisë në Zajaz dhe Osllomej

Ministri Toshkovski për vizitë të DPB Kërçovë dhe departamenteve të policisë në Zajaz dhe Osllomej

Kërçovë, 18 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme Pançe Toshkovski sot ishte për vi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR