• e shtunë, 22 qershor 2024
Kovaçevski nga Demir Kapia: LSDM-ja dhe koalicioni janë opsioni i vetëm për të ardhmen evropiane të vendit

Kovaçevski nga Demir Kapia: LSDM-ja dhe koalicioni janë opsioni i vetëm për të ardhmen evropiane të vendit

Demir Kapi, 18 prill 2024 (MIA) - LSDM-ja dhe koalicioni janë opsioni i vetëm për të ardhmen evropia...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR