• e hënë, 15 korrik 2024
Borel: Duam ta shohim Maqedoninë e Veriut si përparon drejt BE-së

Borel: Duam ta shohim Maqedoninë e Veriut si përparon drejt BE-së

Bruksel, 12 korrik 2024 (MIA) - Duam ta shohim Maqedoninë e Veriut se si përparon në procesin e anët...

Konferencë

Konferencë "Forumi Europeum 2024: Instrumente për sundimin e ligjit në kontekst të inkuadrimit në BE"

Shkup, 12 korrik 2024 (MIA) - "Forum Europeum 2024: Instrumente për sundimin e ligjit në kontekst të...

Borel dhe Varheji: Gjenocidi në Srebrenicë është një nga momentet më të errëta në historinë moderne evropiane

Borel dhe Varheji: Gjenocidi në Srebrenicë është një nga momentet më të errëta në historinë moderne evropiane

Bruksel, 11 korrik 2024 (MIA) - Gjenocidi në Srebrenicë para 29 viteve është një nga momentet më të...

Disa anëtarë të BE-së kërkojnë që Hungarisë t'i hiqet presidenca e BE-së

Disa anëtarë të BE-së kërkojnë që Hungarisë t'i hiqet presidenca e BE-së

 Bruksel, 10 qershor 2024 (MIA) - Polonia, Gjermania dhe anëtaret baltike të B...

Stano: Në BE nuk ka vend për ata që e sjellin në dyshim gjenocidin në Srebrenicë

Stano: Në BE nuk ka vend për ata që e sjellin në dyshim gjenocidin në Srebrenicë

Bruksel, 10 korrik 2024 (MIA) - Qëndrimi i BE-së lidhur me ngjarjet në Srebrenicë në vitin 1995...

BE-ja dërgon aeroplanë për ndihmë në shuarjen e zjarreve pyjore në Shqipëri

BE-ja dërgon aeroplanë për ndihmë në shuarjen e zjarreve pyjore në Shqipëri

Bruksel, 10 korrik 2024 (MIA) - Pas kërkesës së Shqipërisë për ndihmë në përballjen me zjarret pyjor...

Gir: Maqedonia e Veriut ta shfrytëzojë momentin pozitiv dhe me vendosmëri më të madhe të lëviz drejt rrugës eurointegruese

Gir: Maqedonia e Veriut ta shfrytëzojë momentin pozitiv dhe me vendosmëri më të madhe të lëviz drejt rrugës eurointegruese

Shkup, 10 korrik 2024 (MIA) - Maqedonia e Veriut ta shfrytëzojë mo...

Stoltenberg: Zgjerimi i NATO-s e bashkoi Evropën dhe hapi rrugën për integrim në BE

Stoltenberg: Zgjerimi i NATO-s e bashkoi Evropën dhe hapi rrugën për integrim në BE

Bruksel, 10 korrik 2024 (MIA) - Vendimi kritik i NATO-s për zgjerimin pas Luftës së Ftohtë e ndrysho...

Suniog në fund të mandatit: Dua ta shoh Kosovën që të vazhdojë rrugën e saj drejt BE-së

Suniog në fund të mandatit: Dua ta shoh Kosovën që të vazhdojë rrugën e saj drejt BE-së

Prishtinë, 10 korrik 2024 (MIA) - Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Suniog, manda...

Politiko: Kryeministri hungarez në një letër dërguar BE-së i përsërit qëndrimet e Putinit për Ukrainën

Politiko: Kryeministri hungarez në një letër dërguar BE-së i përsërit qëndrimet e Putinit për Ukrainën

Bruksel, 10 korrik 2024 (MIA) - Kryeministri hungarez Viktor Orban në një letër dërguar kryetarit të...

KE-ja rekomandon procedurë kundër shtatë anëtarëve të BE-së për shkak të

KE-ja rekomandon procedurë kundër shtatë anëtarëve të BE-së për shkak të "deficitit të tepruar"

Bruksel, 9 korrik 2024 (MIA) - Komisioni Evropian vendosi t'i rekomandojë Këshillit të BE-së që të f...

Lami në takim të parë me Berbok; Qeveria e re dëshiron t'i rivendos marrëdhëniet mes Britanisë së Madhe dhe BE-së, por nuk kërkon të kthehemi në Union

Lami në takim të parë me Berbok; Qeveria e re dëshiron t'i rivendos marrëdhëniet mes Britanisë së Madhe dhe BE-së, por nuk kërkon të kthehemi në Union

Berlin, 7 korrik 2024 (MIA) - Shefi i ri i diplomacisë britanike, Dejvid Lami, menjëherë pas em...

Borel: Orban në Moskë nuk e përfaqëson BE-në

Borel: Orban në Moskë nuk e përfaqëson BE-në

Bruksel, 5 korrik 2024 (MIA) - Kryeministri hungarez, Viktor Orban nuk mori kurfarë mandati nga...

KE-ja ka vendosur dogana kompensuese për import të elektromobilave kinezë

KE-ja ka vendosur dogana kompensuese për import të elektromobilave kinezë

Bruksel, 4 korrik 2024 (MIA) - Nëntë muaj pas përfundimit të hetimit me detyrë zyrtare për subv...

Mexhiti: Rruga jonë drejt eurointegrimeve dhe qeverisjes së ndershme dhe korrekte është e percaktuar qartë

Mexhiti: Rruga jonë drejt eurointegrimeve dhe qeverisjes së ndershme dhe korrekte është e percaktuar qartë

Shkup, 4 korrik 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri i parë dhe njëherësh ministri i Mjedisit Jetësor d...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR