• e mërkurë, 24 korrik 2024
Presker: Ndiqni shembullin slloven të zhvillimit ekonomik, social dhe politik

Presker: Ndiqni shembullin slloven të zhvillimit ekonomik, social dhe politik

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Me konferencën ekonomike "Çka na solli 20 vj...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR