• e hënë, 20 maj 2024
ZGJEDHJE 2024/Sedat Sulejmani zgjedhet shef i shtabit zgjedhor të

ZGJEDHJE 2024/Sedat Sulejmani zgjedhet shef i shtabit zgjedhor të "Besës" dhe koalicionit "Vlen"

Shkup, 25 shkurt 2024  Jemi në prag të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare, Lëviz...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR