• e enjte, 25 prill 2024

ZGJEDHJE 2024/Sedat Sulejmani zgjedhet shef i shtabit zgjedhor të "Besës" dhe koalicionit "Vlen"

ZGJEDHJE 2024/Sedat Sulejmani zgjedhet shef i shtabit zgjedhor të

Shkup, 25 shkurt 2024 

Jemi në prag të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare, Lëvizja BESA, është duke zhvilluar çdo përgatitje për zgjedhjet historike që do të mbahen pas disa muajve. Kryetari i partisë, Bilall Kasami me autorizim të Kuvendit Qendror të partisë për shef të shtabit zgjedhor ka zgjedhur, Sedat Sulejmanin. Sulejmani do të jetë edhe pjesë e shtabit të koalicionit Opozitar, VLEN.

Lëvizja Besa

______________________________________________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

QËNDRONI TË LIDHUR