• e shtunë, 13 korrik 2024

Zjarr në oborrin e fshatit Sonjë të komunës së Sopishtës, angazhohen tre “er traktor”

Zjarr në oborrin e fshatit Sonjë të komunës së Sopishtës, angazhohen tre “er traktor”

Shkup, 4 tetor 2023 (MIA) - Në atarin e fshatit Sonje në Komunën e Sopishtes pasdite ka shpërthyer një zjarr ku për shuarjen e tij janë angazhuar tre "er traktorë" të Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim.

Drejtori i Qendrës për menaxhim me kriza, Stojançe Angelov, në një deklaratë për media ka bërë të ditur se digjet bimësi e thatë dhe bredha e ulët, ndërsa tymi dukej nga pjesa më e madhe e qytetit, gjë që shkaktoi ankth mes qytetarëve dhe më shumë telefonata në numrin 112.

"Zjarri është shuar në afërsi të disa vilave. Është djegur vetëm një dhomë ngjitur", thotë Angelov. qa/ab/

Foto: QMK

 

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR