• e mërkurë, 10 korrik 2024

VMRO-DPMNE organizon solemnitet me rastin e 34 viteve të formimit

VMRO-DPMNE organizon solemnitet me rastin e 34 viteve të formimit

Shkup, 17 qershor 2024 (MIA) - VMRO-DPMNE sot do të mbajë solemnitet "34 vite VMRO-DPMNE, 131 vite VMRO, premtim, liri, ardhmëri, vazhdojmë" në teatrin "Jordan Haxhi Konstantinov Xhinot" në Veles me fillim në orën 13:00.

Në ngjarje do të flasin kryetari i VMRO-DPMNE-së dhe mandatar për përbërje të qeverisë së re, Hristian Mickoski.

Komiteti ekzekutiv dhe qendror i VMRO-DPMNE-së mbrëmë i konfirmuan kuadrot nga koalicioni "Maqedonia Jote" në qeverinë e re për të cilën mandatari Mickoski paralajmëroi votim gjatë fundjavës së ardhshme. ab/

foto: МIА arkivi

QËNDRONI TË LIDHUR