• e hënë, 08 korrik 2024

Ulje të dukshmërisë nga 20 në 50 metra për shkak të mjegullës në rrugën Kodër të Diellit-Lisec

Ulje të dukshmërisë nga 20 në 50 metra për shkak të mjegullës në rrugën Kodër të Diellit-Lisec

 Shkup, 9 janar 2024 (MIA)  - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore, në rrugë vende-vende të lagështa. Reshje të dobëta bore ka në rrrethinën  e Manastirit, Gjavatë, Pletvar dhe Demir Kapi. Ulje e dukshmërisë nga 20 në 50 metra për shkak të mjegullës ka në aksin rrugor Kodër të Diellit -Lisec.

Nga NP Rrugët e Maqedonisë bënë të ditur se në disa kase rrugore që kalojnë nëpër gryka dhe prerje është e mundur paraqitja e rrëshqitjeve më të vogla. Ekipet kujdestare, nënvizojnë ata, janë vazhdimisht në terren dhe i mbajnë të kalueshme të gjitha akset rrugore.

Apelojnë ngasje të kujdesshme dhe përshtatje të  shpejtësisë sipas kushteve të rrugës.

 Foto: Arkivi i MIA-s

 

QËNDRONI TË LIDHUR