• e mërkurë, 17 prill 2024

Shqiptohen 238 sanksione për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Shqiptohen 238 sanksione për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

 Shkup, 27 shkurt 2023 (MIA) -  Në kontroll të përforcuar aksiona djel në tërë territorin e shtetit janë shqiptuar 238 sanksione për shpejtësi më të madhe nga shpejtësia e lejuar.

 Siç informon në mëngjesin e sotëm Ministria e Punëve të Brendshme, prej tyre tetë shoferë kanë qarkulluar me shpejtësi mbi 50 km në orë nga shpejtësia e lejuar kurse tre shoferë kanë qarkulluar me shpejtësi mbi 70 km në orë nga shpejtësia e lejuar. Poashtu është konstatuar se 119 shoferë e kanë tejkaluar shpejtësinë e qarkullimit në vende të banimit kurse 119 shoferë jashtë vendeve të banimit.

 MPB thekso se kontrollet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë deri te të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.

Foto: Arkivi i MIA-s 

 

QËNDRONI TË LIDHUR