• e premte, 14 qershor 2024

Shënimi i Ditës botërore të mjekut familjar - 19 maji

Shënimi i Ditës botërore të mjekut familjar - 19 maji

Shkup, 19 maj 2024 (MIA) - Nën moton "Planet i shëndoshë, njerëz të shëndoshë", sot shënohet 19 Maji - Dita botërore e mjekut familjar.

Shoqata e mjekëve të mjekësisë së prëgjithshme - mjekësia familjare (SHMMP MF), informon se për atë qëllim në Pakun e Qytetit në Shkup, sot prej orës 11 deri në orën 14 qytetarët do të mund të matin shtypjen e gjakut, glykeminë dhe pikfluometrinë. Specialistët e mjekësisë familjare do të japin këshilla për shprehitë e shëndetshme të jetës.

Është paraparë edhe konferencë prë shtyp për mediumet. ab/

Foto: МIА arkivi

QËNDRONI TË LIDHUR