• e mërkurë, 06 dhjetor 2023

Seancë e Komisionit të Kuvendit për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive

Seancë e Komisionit të Kuvendit për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive

Shkup, 21 shtator 2023 (MIA) - Në Kuvend sot seancë do të mbajë Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive.

Në rend të ditës është Vendimi për ndryshimin dhe plotësimin e Strategjisë kombëtare për pengimin e korrupsionit dhe përplasjes së interesave 2021-2025.

Vendimi do të merret me kërkesë të Komisionit shtetëror për pengimin e korrupsionit. bsh/

Foto: MIA arkiv

QËNDRONI TË LIDHUR