• e premte, 19 prill 2024

Seancë e Komisionit kuvendor për çështje ekonomike

Seancë e Komisionit kuvendor për çështje ekonomike

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Komisioni kuvendor për çështje ekonomike do ta shqyrtojë Propozim Strategjinë nacionale 2024-2-44 dhe gjithashtu do ta fillojë edhe debatin e amendamentit për katër projektet investuese strategjike, të cilat miratohen me procedurë të shkurtuar.

Bëhet fjalë ër propozimet e ligjeve për realizimin e projekteve strategjike investuese "Parku solar Stipion" dhe Marrëveshja për projekt strategjik investues "Parku solar Stipion", centrali solar elektrik Pehçevë AIM GREEN TECH dhe MITILINEOS impiant kogjenerativ Shkup. mb/

 

QËNDRONI TË LIDHUR