• e shtunë, 20 prill 2024

Regjim i përkohshëm i komunikacionit në rrugën “Orce Nikollov” në Debar Maalo

Regjim i përkohshëm i komunikacionit në rrugën “Orce Nikollov” në Debar Maalo

Shkup, 2 mars 2024 (MIA) - Në rrugën "Orce Nikollov", në Debar Maalo sot nga ora 08:00 deri në 15:00 ka regjim të përkohshëm të komunikacionit për shkak të riparimit të rrethrrotullimit, informojnë nga Komuna Qendër. 

Qarkullimi do të vazhdojë nga rruga "Kole Nedellkovski" deri në rrugën "Leninova" në një drejtim.

Komuna Qendër apelon tek të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion që gjatë ditës të kenë kujdes dhe t'i përshtaten trafikut të përkohshëm. sa/

Foto: Komuna Qendër

QËNDRONI TË LIDHUR