• e hënë, 17 qershor 2024

Prezantim i projektit të ri të Stadiumit të qytetit në Tetovë

Prezantim i projektit të ri të Stadiumit të qytetit në Tetovë

 Tetovë, 12 prill 2024 (MIA)  -  Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami, sot do të prezantojë projektin e ri për Stadiumin e qytetit.

 Siç është paralajmëruar nga Komuna e Tetovës, ai do të informojë për detajet e projektit dhe fillimin e punimeve, për projektin e ri për Stadiumin e qytetit.

 Do të ketë edhe një pjesë muzikore me performancën e artistëve të njohur të muzikës shqiptare.

 Foto: Arkivi i MIA-s

 

QËNDRONI TË LIDHUR