• e enjte, 18 prill 2024

Prezantim i një analize për efektet dhe qëndrueshmërinë e reformës sociale në vend

Prezantim i një analize për efektet dhe qëndrueshmërinë e reformës sociale në vend

Shkup, 4 mars 2024 (MIA) - Fondacioni "Fridrih Ebert", zyra në Shkup dhe Asociacioni për zhvillim gjithpërfshirës dhe të qëndrueshëm (SIGA) sot do ta prezantojnë analizën "Efektet dhe qëndrueshmëria e reformës sociale të vitit 2019 në Republikën e Maqedonisë së Veriut".

Qëllimi i analizës, autorë të së cilës janë dr. Poll Stabs dhe prof. dr Vanço Uzunov, ishte të bëhet inspektim në elementet e reformës dhe të vlerësohet zbatimi i saj në praktikë.

"Me qëllim që të vlerësohet ndikimi i drejtpërdrejtë që reforma pati në përfituesit e synuar, si dhe efektet afatgjata dhe qëndrueshmërinë e reformës, kumtoi Fondacioni "Fridrih Ebert". ls/

Foto: Arkivi i MIA-s 

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR