• e mërkurë, 10 korrik 2024

Pa ujë një pjesë e Studeniçanit

Pa ujë një pjesë e Studeniçanit

Shkup, 11 qershor 2024 (MIA) - Për shkak të defektit rrugor, pa ujë prej orës 07:45 do të jenë konsumatorët e një pjese të Studeniçanit, kumton NP "Ujësjellësi dhe kanalizimi" - Shkup.

Furnizimi i ujit do të jetë i ndërprerë deri në riparimin e defektit. rq/

Foto: arkivi i MIA-s

 

QËNDRONI TË LIDHUR