• e shtunë, 15 qershor 2024

Ohri nikoqir i Konferencës Ndërkombëtare për Telekomunikime

Ohri nikoqir i Konferencës Ndërkombëtare për Telekomunikime

Shkup, 14 maj 2024 (MIA) - "Tejkalimi i hendekut - hyrje në epokën e re" është quajtur Konferenca Ndërkombëtare Rregullatore e këtij viti që do të mbahet sot dhe nesër në Ohër në organizim të Agjencisë për Komunikime Elektronike të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Sipas agjendës, në konferencë do të mbahen tre panele kushtuar menaxhimit me spektrin dhe vëzhgimin, sigurinë kibernetike, çështjet rregullatore dhe qasjen në internet, ndërsa të cilat janë në kontekst të fushave më të reja frymëzuese në komunikimet elektronike. 

Në konferencë janë të ftuar edhe përfaqësues nga Bashkimi Ndërkombëtar për Telekomunikime, trupat rregulatore dhe nga Bashkimi Evropian, si dhe përfaqësues nga sfera akademike, operatorë dhe kompani të tjera dhe faktorë të tregut global të komunikimeve. fc/

Fotografia: Arkivi i MIA-s

QËNDRONI TË LIDHUR