• e premte, 19 korrik 2024

Në vendkalimet kufitare “Bogorodicë” dhe “Tabanocë” pritet rreth gjysmë ore

Në vendkalimet kufitare “Bogorodicë” dhe “Tabanocë” pritet rreth gjysmë ore

Shkup, 27 korrik 2023 (MIA) - Në vendkalimet kufitare Bogorodicë dhe Tabanocë  për dalje nga shteti pritet rreth 30 minuta, bëri të ditur Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

Në vendkalime e tjera kufitare nga ana e Maedonisë së Veriut nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

 Foto: Arkivi i MIA-s

 

QËNDRONI TË LIDHUR