• e mërkurë, 10 korrik 2024

MIA Paralajmërime MKD

MIA Paralajmërime MKD

17 qershor 2024

Shkup -  Takimi pune për vendosjen e Eurokodeve për kompanitë projektuese dhe ndërtimore (10:00) dhe deklarata për media nga Kristinka Çulak, kryetare e Odës së Arkitektëve të Çertifikuar dhe Inxhinierëve të Çertifikuar, prof. Dr. Goran Markovski, dekan i Fakultetit të Ndërtimtarisë në Universitetin "Shën Kirili dhe Metodi" dhe Andrea Serafimovski, kryetar i Shoqatës për Ndërtimtari, Industri të Materialeve Ndërtimore dhe Jometaleve. (Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut/11:30)

 Shkup - Ligjëratë e profesorit japonez Juxhi Jamada "Transformimet e ninxhave dhe imazhi i tyre në botë dhe në Japoni" në Institutin për Etnologji dhe Antropologji në Fakultetin e Matematikës Natyrore të Universitetit "Shën Kirili dhe Metodi" në Shkup, në organizim të Fondacionit Japonez, Institutit për Antropologji dhe Etnologji dhe Shoqatës së Miqësisë dhe Bashkëpunimit Maqedoni-Japoni dhe Ambasadës së Japonisë. (Instituti i Etnologjisë dhe Antropologjisë /10:00) 

  

__________________________________________________________________________________________________

*MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR