• e martë, 23 korrik 2024

MIA dhe Videoplus me transmetime drejtpërdrejt nga KSHZ dhe shtabet zgjedhore

MIA dhe Videoplus me transmetime drejtpërdrejt nga KSHZ dhe shtabet zgjedhore

Shkup, 7 mauj 2024 (MIA) - Agjencia informative mediatike MIA dhe agjencia Videoplus, bashkarisht do të realizojnë transmetime drejtpërdrejt nga konferencat për shtyp për rezultatet nga Zgjedhjet e nesërme parlamentare dhe të rrethit të dytë të Zgjedhjeve presidenciale nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve dhe nga shtabet zgjedhore.

Transmetimi do të realizohet me sinjal të vazhdueshëm dhe kanal të posaçëm dhe do të ketë mundësi drejtpërdrejt të merren informata në kohë reale nga shtabet zgjedhore.

Po ashtu, në Youtube kanalin e MIA-s do të mund të ndiqet transmetimi i kombinuar nga nata zgjedhore.

Transmetimet janë të qasshme në ueb faqen e MIA-s, www.mia.mkbsh/

QËNDRONI TË LIDHUR