• e premte, 19 prill 2024

Lloga- Loson: Vazhdon përkrahja nga Mbretëria e Bashkuar për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në BE

Lloga- Loson: Vazhdon përkrahja nga Mbretëria e Bashkuar për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në BE

Shkup, 27 shtator 2023 (MIA) - Mbështetja nga Mbretëria e Bashkuar për realizimin e qëllimeve strategjike, si anëtarësimi i plotë në BE do të vazhdojë edhe në periudhën në vijim, u tha në takimin e sotëm të ministrit të Drejtësisë Krenar lloga me ambasadorin britanik, Methju Loson.

Siç informoi Kabineti i llogës, në takim u bisedua për zhvillimet aktuale, amendamentet kushtetuese, Ligjin për amnisti, Kodin e ri Penal që duhet të miratohet, reformat në gjyqësor dhe sfidat me të cilat do të përballemi në periudhën e ardhshme. bsh/

Foto: MD

QËNDRONI TË LIDHUR