• e mërkurë, 17 prill 2024

Kovaçevski dhe Nikollovski për vizitë në verarinë "Bërzanov"

Kovaçevski dhe Nikollovski për vizitë në verarinë

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski dhe kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski sot do ta vizitojnë verarinë e vogël "Bërzanov" në Trubarevë.

Veraria është fitues i grant mjeteve për përkrahje të verarive të vogla për furnizimin e pajisjes për prodhim, nga thirrja e fundit publike në vitin 2023.

"Veraria e vogël 'Bërzanov' është rrëfim i suksesshëm, i cili zhvillohet përmes masës për përkrahje të verarive të vogla familjare", kumtoi Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave. bsh/

Foto: MIA arkiv

QËNDRONI TË LIDHUR