• e mërkurë, 06 dhjetor 2023

Kostadinovska-Stojçevska do të informojë për konkluzionet nga sesioni i 45-të të Komitetit për trashëgimi kulturore të UNESKO-s

Kostadinovska-Stojçevska do të informojë për konkluzionet nga sesioni i 45-të të Komitetit për trashëgimi kulturore të UNESKO-s

Shkup, 21 shtator 2023 (MIA) - Ministrja e Kulturës Bisera Kostadinovska-Stojçevska sot në konferencë për shtyp do të informojë për konkluzionet e sesionit të 45-të të Komitetit të trashëgimisë botërore të UNESKO-s, i cili u mbajt nga 12 deri më 17 shtator në Riad, Arabia Saudite, të cilat i referohen Rajonit të Ohrit.

Në konferencën për shtyp, siç është paralajmëruar, do të diskutohen temat dhe situatat aktuale lidhur me Filarmoninë kombëtare dhe Bibliotekën kombëtare - Tetovë. mb/

Foto: MIA

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR