• e mërkurë, 06 dhjetor 2023

Klubi i studiuesve të Bankës Popullore do të mbajë sesionin e 48-të

Klubi i studiuesve të Bankës Popullore do të mbajë sesionin e 48-të

Shkup, 21 shtator 2023 (MIA) - Klubi i studiuesve të Bankës Popullore përmes video-konferencës në platformën "Vebeks" sot do të mbajë seancën e 48-të.

Siç informojnë nga Banka Popullore, në seancë do të prezantohet punimi "Kthimi i aksioneve, rreziku dhe karakteristikat e kompanive në tregjet në zhvillim: dëshmi empirike nga Bursa e Maqedonisë" nga autorja Aleksandra Daneva. ls/

Foto: Banka popullore

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR