• e martë, 23 korrik 2024

Janë hakuar kanalet për informim të Aleancës për shqiptarët

Janë hakuar kanalet për informim të Aleancës për shqiptarët

Shkup, 6 mars

Sqarim për media

Të nderuara media,

Përmes këtij njoftimi, ju njoftojmë se me që kanalet e informimit të Aleancës për Shqiptarët janë hakuar nga individë dashakeq, deri në njoftimin e radhës, kanalet zyrtare të komunikimit të partisë janë:

- Adresa email info@arbentaravari.mk për çështje të informimit, pyetje të gazetarëve apo kërkesa për komente nga Aleanca për Shqiptarët:,

- Adresa email cabinet@arbentatavari.mk për çështje që ndërlidhen me agjendën e Kryetarit të Aleancës për Shqiptarët:,

- Faqja në facebook e Kryetarit Dr Arben Taravari: https://www.facebook.com/arbentaravari.mk.

Zëdhënësi i Aleancës për Shqiptarët, Blerant Ramadani, mund të kontaktohet edhe përmes numrit të telefonit 070 235 010.

Ndaj individëve dashakeq, do të ndërmirren masat e nevojshme ligjore për krime të këtilla kibernetike. Asnjë njoftim i dalë nga kanalet e komunikimit të uzurpuara nuk përbën qëndrim zyrtar të Aleancës për Shqiptarët dhe organet e saj legjitime, deri në zgjidhjen e kësaj çështje, gjë për të cilën do të njoftoheni me kohë.

Ju falënderojmë për bashkëpunimin tuaj.

Me respekt,

Departamenti për Informim i Aleancës për Shqiptarët

_______________________________________________________________

***MIA këto tekste i publikon në formë integrale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre***

Foto: МIА arkivi

 

QËNDRONI TË LIDHUR