• e hënë, 26 shkurt 2024

Helikopteri i MPB-së ka hedhur mbi dhjetë tonë ujë në zjarrin në Komunën e Makedonski Brodit

Helikopteri i MPB-së ka hedhur mbi dhjetë tonë ujë në zjarrin në Komunën e Makedonski Brodit

Shkup, 13 tetor 2023 (MIA) - Departamenti i Njësive të Aviacionit të MPB-së sot pas kërkesës së marrë nga Qendra për Menaxhimin me Kriza për shuarjen e zjarrit në afërsi të fshatit Belicë, Komuna e Makedonskit Brodit, ka dërguar helikopterin Bel-212 dhe në aksion të koordinuar me zjarrfikësit e Njësisë Territoriale të Zjarrfikjes është lokalizuar një degë e zjarrit.

Siç njoftojnë nga MPB-ja, helikopteri Bel - 212 në zjarr hodhi mbi 10 tonë ujë. qa/

Foto: Arkivi i MIA-s

video: MPB

 

QËNDRONI TË LIDHUR