• e mërkurë, 17 prill 2024

Grumbullohen 10.000 nënshkrime për Pendarovskin

Grumbullohen 10.000 nënshkrime për Pendarovskin

Shkup, 3 mars 2024 (MIA) - Në një kohë rekorde, për pesë orë jo të plota, janë grumbulluar 10.000 nënshkrime të qytetarëve për mbështetjen e kandidaturës për mandatin e dytë të presidentit të shtetit Stevo Pendarovski.

"Grumbullimi i nënshkrimeve filloi sot, 3 mars në orën 08:00, në territorin e gjithë shtetit dhe për pesë orë jo të plota u grumbulluan 10.000 nënshkrime të qytetarëve që nevojiten për mbështetjen e kandidaturës për president", kumtuan nga kabineti i Pendarovskit.

Në kumtesë theksohet se vazhdon grumbullimi i nënshkrimeve edhe në orët dhe ditët në vijim. sa/

Foto: Arkivi i MIA-s

QËNDRONI TË LIDHUR