• e shtunë, 13 korrik 2024

Formimi i komisioneve dhe apanazheve në rendin e ditës të Komisionit parlamentar për çështje për zgjedhje dhe emërime

Formimi i komisioneve dhe apanazheve në rendin e ditës të Komisionit parlamentar për çështje për zgjedhje dhe emërime

Shkup, 14 qershor 2024 (MIA) - Komisioni parlamentar për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve sot do të mbajë seancën e dytë.

Në rend dite janë përcaktimi i Propozim-vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit për zgjedhjen e kryetarëve, nënkryetarëve, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të komisioneve të Kuvendit.

Shqyrtimi i kërkesave për realizimin e pagës pas përfundimit të detyrës së deputetit në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe realizimin e kompensimit gjatë largimit në pension nga ish-deputetët, si dhe kërkesë për pagë pas përfundimit të detyrës si anëtar i Këshillit të prokurorëve publikë.

 

QËNDRONI TË LIDHUR