• e diel, 21 korrik 2024

Bllokohet komunikacioni në rrugën "Gjorçe Petrov" për dalje dhe hyrje në Shkup

Bllokohet komunikacioni në rrugën

Shkup, 7 prill 2023 (MIA) - LAMM ka bërë të ditur  se është blokuar  dhe rikahëzohet  komunikacioni në rrugën "Gjorçe Petrov" për dalje dhe hyrje në Shkup.

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë  kryesisht të thata, ndërsa  intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.  Në vendkalimet kufitare nga ana e vendit, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

 LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të qarkullimit, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka malore, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. ar/  

 

QËNDRONI TË LIDHUR