• e shtunë, 13 korrik 2024

Berinika Arsllani vjen me librin “Mes një ëndrre të bukur si një përrallë”

Berinika Arsllani vjen me librin “Mes një ëndrre të bukur si një përrallë”

Shkup, 6 gusht 2023 (MIA)- Autorja nga Gostivari, Berinika Arsllani më 16 gusht 2023 promovon librin e saj “Mes një ëndrre të bukur si një përrallë”. Libri do të promovohet në Qendrën për Kulturë në Gostivar në orën 18:30.

Ajo thotë se pjesëmarrja në promovim dhe mbështetja do t’i jap energji dhe stimul për të shkruar dhe më tepër në të ardhmen. 

“Kam nderin dhe kënaqësinë për të ju ftuar në promovimin e librit tim të parë ‘Mes një ëndrre të bukur si një përrallë’. Si një autore, është moment emocionues për mua dhe do të isha e lumtur të ndajë këtë përvojë me ju të gjithë”, thuhet në ftesën e autores Berinika Arsllani.

QËNDRONI TË LIDHUR