• e martë, 14 maj 2024

Bastisje në Sveti Nikollë, është gjetur drogë

Bastisje në Sveti Nikollë, është gjetur drogë

Shkup, 20 prill 2024 (MIA) - Nëpunës policorë të Stacionit Policor Sveti Nikollë i kanë privuar nga liria D.S. (34) dhe D.S. (34), të dy nga Sveti Nikolla. Gjatë bastisjes së shtëpisë së tyre, e kryer me urdhër gjyqsëor është gjetur dhe sekuestruar marihuanë, MPB.

Personat janë në mbajtje në staion policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tyre do të parashtrohet kallëzim përkatës.

Foto: МIА arkivi

QËNDRONI TË LIDHUR