• e martë, 05 mars 2024

Bastisje në Kërçovë, gjendet drogë, arrestohet një person

Bastisje në Kërçovë, gjendet drogë, arrestohet një person

Shkup, 29 nlntir 2923 (MIA) - Nëpunës policorë të Zyrës së Jashtme për Çështje Kriminalistike Kërçovë sot e kanë privuar nga liria L.J. (28) nga Kërçova.

"Gjatë bastisjes së shtëpisë së tij, e kryer me urdhër gjyqësor, janë gjetur dhe sekuestruar marihuanë, terezi dixhitale dhe sende tjera", thuhet në kumtesën e MPB-së.

Ai është në mbajtje në stacion policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit në koordinim me Prokuror Publik, kundër tij do të parashtrohet kallëzim përkatës. bsh/

Foto: MIA arkiv

QËNDRONI TË LIDHUR