• e mërkurë, 24 korrik 2024
Mickoski: Do të zhvillojmë politikë parimore me fqinjët

Mickoski: Do të zhvillojmë politikë parimore me fqinjët

Dellçevë, 19 maj 2024 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së dhe mandatar i ardhshëm Hristian Mickoski sot...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR