• e mërkurë, 24 korrik 2024

Vizitë e politikanëve të rinj gjerman nga CDU në Kuvend

Vizitë e politikanëve të rinj gjerman nga CDU në Kuvend

Shkup, 14 qershor 2024 (MIA) - Deputetët Marija Petrushevska, Bojan Stojanoski dhe Marija Miteva sot do të realizojnë takim me politikanë të rinj gjermanë nga CDU.

Politikanët gjermanë do të takohen me politikanët tanë në kuadër të vizitës në Kuvend dhe në vend. 

 

QËNDRONI TË LIDHUR