• e shtunë, 13 korrik 2024

Pa rrymë shfrytëzuesit e rr. "Maqedonia" në Qendër dhe pjesë të Karposhit, Gjorçe Petrovit dhe Studeniçanit

Pa rrymë shfrytëzuesit e rr.

Shkup, 14 qershor 2024 (MIA) - Prej orës 8 deri në orën 15 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rrugës "Maqedonia" - ndërtesa e "Vardar tehnometal", hoteli "Turist", NP për Rrugë shtetërore, ndërtesa e VMRO-së dhe rrethina e Komunës Qendër, kumton Qendra rajonale për menaxhim me kriza pas njoftimit të marrë nga EVN Maqedoni.

Prej orës 9 deri në orën 15 energji elektrike nuk do të kenë dhe shfrytëzuesit e fshatit Orman dhe Nigishtan në komunën e Gjorçe Petrovit, prej orës 9 deri në orën 10 shfrytëzuesit e ndërtesës në rrugën "Sole Stojçev" numër 5 në komunën Karposh dhe prej orës 7:30 deri në orën 12 pa rrymë do të jenë shfrytëzuesit e fshatit Batincë në komunën e Studeniçanit. rq/

Foto: arkivi i MIA-s

 

 

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR